Lastetrekk

Dette vannfaste tilbehøret er nyttig for de som ofte bruker bagasjerommet til å transportere varer slik som verktøy, hageutstyr, sportsutstyr eller dyr. Dette vil hjelpe deg med å holde bagasjerommet ryddig og rent uten ekstra kostnader, og hindre varer i å skli rundt i bagasjerommet

https://www.youtube.com/watch?v=1xQmJH_LLjY

under kjøring. Disse produktene er laget av plastikk, gummi og tekstil. Det finnes universelle og skreddersydde lastetrekk. De passer til kombier, stasjonsvogner, sedaner og til og med pickuper. De universelle trekkene passer til de fleste bilmodeller, eller kann trimmes til spesifikke dimensjoner. Sistnevnte er laget til spesifikke bilmodeller. De lages etter bagasjerommets egenskaper, og vil passe perfekt. Alle disse produktene er praktisk talt enkle å rengjøre og montere. De gir pålitelig beskyttelse til interiøret. Standard for trekkene er at de enten kommer i flat utgave eller med vegger.

Sistnevnte hjelper med å fjerne risikoen for søl, da de beskytter hele bagasjerommet. Noen modeller har også støtbeskyttelse, som folder seg ut når bagasjerommet åpnes. Når det gjelder pickuper, finnes det i dag mange nettbutikker som tilbyr en unik løsning – spraytrekk. Disse produktene selges i sprayboks for å dekke til bagasjerommet manuelt. En slik løsning beskytter også bilen mot slitasje og korrosjon.

Tips for valg av produkt

Mange bilprodusenter tilbyr lastetrekk fra fabrikk. Du kan bestille dem når du kjøper bilen, eller velge et ettermarkeds-produkt. Når du velger lastetrekk må du tenke på hvor ofte du bruker bilens bagasjerom og hva slags varer du skal transportere i den.

Lær mer på Autodeler.co.no